Een vastgoedondernemer zoekt naar de juiste balans tussen zijn belegging en het woongenot van de huurder. Voor een twee slaapkamer appartement in Oss heb ik het project begeleid van het moment van aankoop tot en met het appartement klaar maken voor de nieuwe huurder.

Gelegen aan de brede Raadhuislaan tegenover het Gemeentehuis liggen, verdeeld over 3 woonlagen, de 20 luxe appartementen van de Heer van Oss. Het appartement in kwestie is gelegen op de eerste verdieping van het complex en is toegankelijk met de lift vanaf de Raadhuislaan. Het balkon kijkt uit op de rustige binnentuin en inclusief bij het appartement is een berging in de parkeerkelder waar ook fietsen geplaatst kunnen worden.

Voor de ondernemer is een advies uitgebracht voor het meer- en minder werk, de keuken, de badkamer, verlichting- en elektra- plan, vloer & wanden en stoffering. Vervolgens is het advies gecommuniceerd met de projectontwikkelaars en volledig begeleid tot het moment van oplevering. Klaar voor de nieuwe bewoner om naar binnen te stappen.