TOTAAL PROJECT / REALISATIE, INRICHTING EN INTERIEUR STYLING

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het in juiste banen leiden van de bouw of verbouwing van je nieuwe woning? Ik kan je helpen met een duidelijke planning en de begeleiding van het bouwbedrijf, de aannemer en leveranciers van keuken en/of badkamer.

Of kun je juist wat hulp gebruiken bij de uitvoering van je interieur-plan dan kan ik je helpen door middel van een duidelijke planning, begeleiding van leveranciers zoals schilders en stoffeerders.

WERKWIJZE

Het belangrijkste aan een interieur is dat je je er echt ’thuis’ in voelt. Het ontwerp van een interieur start daarom met een uitgebreid gesprek over de gewenste sfeer en indeling. Op basis hiervan stel ik het moodboard samen en maak ik een eerste voorstel met technische plannen en 3D beelden. Dit ontwerp wordt uitgebreid besproken en bijgewerkt tot de opdrachtgever helemaal tevreden is. Vervolgens contacteer ik de uitvoerders (aannemer, schilder, …) voor offerte. Na het ontvangen en goedkeuren van de offertes plan ik alle werken. Zodra de werken starten volg ik alles nauwgezet op zodat alles volgens plan verloopt. Wanneer het einde van de werken dichterbij komt, bezoek ik vaak met de klant enkele interieurwinkels om meubilair en accessoires uit te kiezen, zodat het resultaat 100% de gewenste sfeer heeft. En het genieten van het nieuwe interieur kan beginnen.

Op deze manier ontwerp ik totaalinterieurs voor keukens, leefruimtes, kantoren, slaapkamers, zolders of badkamers, … tot hele woningen. Vaak komt er maatmeubilair aan te pas, maar ik verzorg ook make-overs zonder maatwerk.

Wanneer u graag uw project zou willen bespreken kunt u altijd contact opnemen voor een kennismakingsgesprek. Op basis hiervan stel ik dan met plezier een vrijblijvende offerte op.

  • Concept ontwerp verbouwing & herbestemming
  • Bouwbegeleiding privé & zakelijk
  • Advies
  • Heldere communicatie