Ik ontwerp interieurs die herkenbaar zijn door een rustige Scandinavische stijl met een natuurlijk kleurenpallet, toevoegingen van functioneel maatwerk en gebruik van mooie design elementen in het meubilair. Ik heb een passie voor moderne architectuur met de strakke zichtlijnen en probeer altijd te spelen met de lichtinval om zo het interieur spannend en daarmee tijdloos te maken. Mijn liefde voor kunst, materialen en texturen werken door in mijn interieurs en leiden tot onverwachte combinaties.

Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram account @nwdesignstudio, dan krijg je een indruk van mijn stijl en met welke merken ik graag samen werk.

Wij waren opzoek naar iemand die ons kon helpen met de indeling en inrichting van ons bijgebouw / toekomstige B&B. Al zoekende via internet kwamen we bij Nicole uit. Haar scandinavische stijl, met strakke lijnen en natuurlijke kleuren & materialen spraken ons meteen aan en na een fijne kennismaking hebben we dan ook snel besloten met elkaar verder te gaan. 

Nicole heeft heel goed naar onze wensen geluisterd, meegedacht en voelde al snel aan welke richting wij op wilden. Met haar ideeën, betrokkenheid, creativiteit en oog voor detail is er een prachtig ontwerp tot stand gekomen, waar verrassende elementen in zaten die we zelf nooit bedacht zouden hebben. Heel fijn ook alle tips voor kleuren, materialen, vloeren en de inrichting. Kortom, aanrader wat ons betreft! Wij hebben een mooi plan waar we mee verder kunnen!

Lieke & Niels – Helvoirt