Ik ontwerp interieurs die herkenbaar zijn door een rustige Scandinavische stijl met een natuurlijk kleurenpallet, toevoegingen van functioneel maatwerk en gebruik van mooie design elementen in het meubilair. Ik heb een passie voor moderne architectuur met de strakke zichtlijnen en probeer altijd te spelen met de lichtinval om zo het interieur spannend en daarmee tijdloos te maken. Mijn liefde voor kunst, materialen en texturen werken door in mijn interieurs en leiden tot onverwachte combinaties.

Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram account @nwdesignstudio, dan krijg je een indruk van mijn stijl en met welke merken ik graag samen werk.

Voor onze nieuwbouwwoning hadden we geen idee waar we moesten beginnen mbt de snel te maken meerwerkkeuzes, kleuren en licht-/electraplan. Nicole heeft ons geholpen met het interieur in kaart te brengen op basis van het beoogde gebruik van de ruimtes. We hebben een passend kleurenpallet ontvangen waar onze wensen in opgenomen waren. Over de plaatsing van stopcontacten, lichtpunten en type licht hebben we advies gekregen, waar we zelf niet van te voren op zouden zijn gekomen (misschien wel achteraf, denkend “hadden we maar”) . Ook kunnen we tzt wat moois uitzoeken adv het moodboord en de armaturen. We zien ons nieuwe thuis nu helemaal voor ons.

Frederik & Mylène – Heerenveen

Wij waren opzoek naar iemand die ons kon helpen met de indeling en inrichting van ons bijgebouw / toekomstige B&B. Al zoekende via internet kwamen we bij Nicole uit. Haar scandinavische stijl, met strakke lijnen en natuurlijke kleuren & materialen spraken ons meteen aan en na een fijne kennismaking hebben we dan ook snel besloten met elkaar verder te gaan. 

Nicole heeft heel goed naar onze wensen geluisterd, meegedacht en voelde al snel aan welke richting wij op wilden. Met haar ideeën, betrokkenheid, creativiteit en oog voor detail is er een prachtig ontwerp tot stand gekomen, waar verrassende elementen in zaten die we zelf nooit bedacht zouden hebben. Heel fijn ook alle tips voor kleuren, materialen, vloeren en de inrichting. Kortom, aanrader wat ons betreft! Wij hebben een mooi plan waar we mee verder kunnen!

Lieke & Niels – Helvoirt 

Nicole heeft voor ons een herinrichting van ons huis verzorgd. Werken met Nicole is erg prettig. Ze luistert goed naar je wensen , komt met haar eigen creatieve invulling en brengt dit samen in een eerste concept. Wij waren direct enthousiast.  Nicole komt met frisse ideeën en praktische oplossingen waar wij zelf nog niet aan hadden gedacht. Presentatie van de ideeën en de tekeningen zijn perfect op orde en gaven meteen een goede indruk van het uiteindelijk gewenste eind resultaat. 

Naast het ontwerp, werkt Nicole alle details uit en verwerkt dit in technische tekeningen. De aannemer heeft volledig volgens de tekeningen van Nicole gewerkt. Achteraf kwam hij zelfs met de opmerking dat de mate van detaillering van de tekeningen iets was, wat hij bij ‘huis verbouwingen’ nog nooit was tegengekomen. Werkzaamheden verliepen dan ook zeer voorspoedig.

Kortom voor ons is de samenwerking met Nicole, zeer goed verlopen, een aanrader!

Jeroen & Ilse – Breda

Nicole geeft op een prettige, meedenkende manier advies. Ze luistert goed naar onze wensen, die soms ook nog wel uiteenlopen. En maakt daar een prachtig totaalconcept van! Ook in het licht/elektra-plan heeft ze meegedacht. Hierbij is ze goed in staat door de ‘ruwbouw’ heen te kijken en ruimtes in gedachten al in te richten. Waardoor het geheel bij ons meer ging leven en er een mooi en goed doordacht plan ontstaat. Ze gebruikt een mooi, warm kleurenpalet en geeft ook advies waar je zelf niet aan gedacht zou hebben. Het advies wordt prachtig gebundeld en gecombineerd met een 3D-impressie. Hierdoor werden wij uit onze comfortzone getrokken en durfden we meer kleur te gebruiken. Nicole, superveel dank voor je adviezen en we komen zeker terug mochten we weer iets gaan inrichten.

Alrike – ‘s-Hertogenbosch

Nicole heeft ons geweldig begeleid naar een totaal nieuwe uitstraling van onze benedenverdieping. Ze neemt de tijd om goed te luisteren en te kijken naar onze wensen, de bestaande situatie en de mogelijkheden. In haar advies betrekt ze het hele scala aan disciplines: kleur, lichtval, styling, meubelen, lampen, kunst en ze daarbij is ze ook thuis op bouwkundig gebied. Een zeer compleet pakket waar je gewenst een deel of totaal gebruik van kunt maken. Ze is een prettig, rustige persoon met zeer veel kennis van zaken door opleiding èn jarenlange ervaring en dat merk je in haar werkwijze. Doordacht en onderbouwd maar met alle ruimte voor jouw persoonlijkheid. Het resultaat is een prachtige woonkamer, in balans met de rest van de ruimtes, een ‘thuis’ waar we heel gelukkig mee zijn. Dank je wel Nicole!

Amber – Vught

Zo ontzettend leuk is het bij ons geworden!

Maarten & Hélène – Drunen

Super vet ontwerp!

Jaap – Mode bij Jaap! Uden